De beste brouwers voor het goede doel, is op dit moment de enige actie van Stichting Geniet & Geef. Het is een initiatief dat is gestart door Bier&cO, vanuit een persoonlijke betrokkenheid van haar CEO Gaius Voûte. Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van KiKa in 2012 is voor het eerst een speciaalbier gebrouwen waarvan de opbrengst geheel naar KiKa is gegaan. Vanwege het succes is dit de jaren erna voortgezet, sinds 17 maart 2014 in de vorm van een stichting. 

Doelstelling

De doelstelling van Stichting Geniet & Geef is om genietmomenten om te zetten in geefmomenten. De opbrengst van de acties gaan, na aftrek van directe kosten, volledig naar KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. KiKa financiert op hun beurt weer onderzoek die de overlevingskans van kinderen met kanker vergroot. Op dit moment ligt het genezingspercentage op 78%. Met deze actie en de onderzoeken die KiKa financiert, wordt er naar gestreefd om in 2025 een genezingspercentage van 95% te realiseren.

Het bestuur

De Stichting kent vijf bestuursleden die daar op persoonlijke titel in zitten. Voorzitter is Karin de Groot (Directeur Televisie bij SBS Broadcasting) en daarnaast zitten Gaius Voûte (CEO/Partner Bier&cO),  Susan Leerkes (Directeur Van Lanschot Bankiers) , Erik Kessels (CEO KesselsKramer) en Cees-Jan Adema (Directeur Nederlandse Brouwers) in het bestuur. 
Karin de Groot
“Sinds de start van deze actie in 2012 is het genezingspercentage van 75 naar 78 procent gestegen. Wij zijn er trots op om daar een positieve bijdrage aan te hebben kunnen leveren.”
Erik Kessels
“Met het geld dat we ophalen met deze actie worden onderzoeken gefinancierd die de overlevingskans van kinderen met kanker vergroot. Dus bestel het bier en doe mee!”
Cees-Jan Adema
“Het mooie aan onze actie is de totaal andere invalshoek. Je kunt genieten van lekker bier waarmee je ook nog eens een donatie doet aan KiKa.”
Gaius Voûte
“Momenten waarop je geniet, maken je ervan bewust hoe goed je leven eigenlijk is. Stichting Geniet & Geef zet zich in om deze genietmomenten om te zetten in donaties voor KiKa.”
Susan Leerkes
“Onze actie is een mooi voorbeeld van hoe je kunt proosten op het leven en tegelijkertijd een goed doel kunt steunen.”