De beste brouwers voor het goede doel

Lees meer

De beste brouwers voor het goede doel

Lees meer

De beste brouwers voor het goede doel

Lees meer

De beste brouwers voor het goede doel

Lees meer

Geniet & Geef 2020 

(Update: 31-3-2020)

Sinds 2012 presenteert Stichting Geniet & Geef in samenwerking met een wisselende brouwer ieder jaar een uniek bier waarvan de opbrengst gaat naar KiKa. Ook voor dit jaar stonden een brouwer en het supportteam in de startblokken om de editie van 2020 tot een groot succes te maken. Gezien de onzekerheid als gevolg van het Covid-19 virus voor iedereen, maar met name onze partners in de horeca, hebben wij besloten de actie voor 2020 door te schuiven naar 2021. Helaas uitstel maar gelukkig geen afstel. In 2021 zullen we met veel enthousiasme weer een fantastisch Geniet & Geef bier presenteren en zullen u daarover op de hoogte houden. Voor dit moment willen we iedereen  veel sterkte en vooral veel gezondheid wensen en hopen net als iedereen dat we allemaal de draad snel weer op kunnen pakken.


Over ons

De momenten waarop je geniet maken je ervan bewust hoe goed je leven is. Daarom zijn dit ook de beste momenten om stil te staan bij het lot van mensen die minder geluk hebben. De doelstelling van onze stichting is dan ook om deze genietmomenten om te zetten in geefmomenten. De opbrengst van onze acties gaan volledig naar KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij.

Frits Hirschstein - KiKa

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen