Speciaal voor Geniet & Geef, de beste brouwers voor het goede doel, brouwt Grolsch dit jaar een uniek bier. De opbrengst hiervan, na aftrek van directe kosten, komt volledig ten goede aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Sinds de start in 2012 heeft Geniet & Geef ruim €500.000,- opgebracht. 

Het team van de brouwerij uit Enschede is ontzettend vereerd om dit jaar het Geniet & Geef bier te mogen brouwen. "Het Geniet & Geef is over de jaren heen echt een begrip geworden in de bierwereld en we zijn verheugd dit jaar de uitverkoren brouwer te zijn die een bijzonder bier mag brouwen voor dit prachtige initiatief" zegt Ard Bossema van Grolsch. 

Eerdere editities van dit bier werden door gerenommeerde collega's zoals Hertog Jan, Jopen Bier en Brouwerij 't IJ gebrouwen, maar dit jaar is het stokje dus aan Grolsch doorgegeven. Het bier wordt, traditiegetrouw, in de eerste week van september gelanceerd. Dit jaar is dat donderdag 5 september. Vanaf dat moment is het bier verkrijgbaar bij Albert Heijn, Mitra en meer dan 180 horecagelegenheden in Nederland. In de retail zal het bier in de iconische Grolsch beugelfles verschijnen met een uniek hanglabel.
Op de vraag wat voor een bier het wordt, antwoordt Guy Evers het volgende: "We gaan voor een fris en toegankeijk speciaalbier met een duidelijke Grolsch signatuur wat veel mensen zal aanspreken."


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen