Speciaal voor Geniet & Geef, de beste brouwers voor het goede doel, brouwt Brouwerij De Molen dit jaar een uniek bier. De opbrengst hiervan, na aftrek van directe kosten, komt volledig ten goede aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Sinds de start in 2012 heeft Geniet & Geef ruim €635.000,- opgebracht. 

Het team van Brouwerij De Molen is ontzettend vereerd om dit jaar het Geniet & Geef bier te mogen brouwen aldus Christiaan Peijenburg van Brouwerij De Molen.

Eerdere edities van dit bier werden door gerenommeerde collega's zoals Hertog Jan, Jopen Bier, Brouwerij 't IJ en Grolsch gebrouwen. Dit jaar is het stokje dus aan Brouwerij De Molen doorgegeven.
Het bier wordt, traditiegetrouw, in de eerste week van september gelanceerd. Dit jaar is dat donderdag 2 september 2021. Vanaf dat moment is het bier verkrijgbaar bij Albert Heijn, Mitra en meer dan 180 horecagelegenheden in Nederland. 

Dan is het tijd om te geven door te genieten. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen